19:11 31.05.2020

У ЗС України назвали ім'я викраденого на адмінкордоні з окупованим Кримом військового

1 хв читати
У ЗС України назвали ім'я викраденого на адмінкордоні з окупованим Кримом військового

Викрадений на адмінкордоні з окупованим Кримом український військовослужбовець Євген Добринський несе службу в 95-й десантно-штурмовій бригаді, передає видання "Крим.Реаліі".

Як повідомив начальник служби зі зв'язків з громадськістю командування десантно-штурмових військ ЗСУ, майор Валентин Шевченко, "за попередньою інформацією, він міг бути викрадений, адже неподалік розміщення військовослужбовця до даного об'єкта були виявлені сліди боротьби. Хочу зазначити, що особливий склад, який задіяний у несенні служби в даному районі має при собі зброю, боєприпаси та засоби радіозв'язку. На цих військових об'єктах проводилося чергування по кілька військовослужбовців. Одразу повідомляємо, що зброя і амуніція даного військовослужбовця в наявності".

За його словами, разом із Добринським, перебували ще кілька українських військових.

"Наразі тривають слідчі та розшукові дії співробітників правоохоронних органів - це військова служба правопорядку, військова прокуратура, ДБР", - додав Шевченко.

Як повідомлялося, в суботу, 30 травня, поблизу півострова Чонгар виявлено відсутність військовослужбовця одного з підрозділів Збройних сил України, місцеперебування якого невідоме, передбачається викрадення невідомими.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА