07:53 01.06.2020

Запорізька АЕС підключила до мережі блок №3 після завершення планово-попереджувального ремонту

1 хв читати
Запорізька АЕС підключила до мережі блок №3 після завершення планово-попереджувального ремонту

Запорізька АЕС 1 червня о 1:05 підключила до мережі енергоблок №3 після завершення планово-попереджувального ремонту, повідомила прес-служба НАЕК "Енергоатом".

"1 червня 2020р. о 1:05 після закінчення капітального планово-попереджувального ремонту енергоблок №3 Запорізької АЕС підключено до енергомережі", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, станом на ранок понеділка в роботі перебувають чотири з шести енергоблоків Запорізької АЕС. На енергоблоці №4 триває 32 доба капітального планового ремонту, на енергоблоці №5 триває 47 доба середнього планового ремонту.

У прес-службі "Енергоатому" також додали, що під час ремонту на енергоблоці №3 виконані всі заплановані регламентні і надрегламентні роботи. Проведено капітальний та середній ремонт основного і допоміжного обладнання енергоблоку.

Енергоблоки працюють у штатному режимі, зауважень до роботи основного устаткування енергоблоків та персоналу немає.

Також наголошується, що сумарне надходження інертних радіоактивних газів в атмосферу від енергоблоків ЗАЕС складає 0,12% від допустимого рівня.

Запорізька АЕС - найбільший енергетичний об'єкт в Україні та Європі з встановленою потужністю 6000 МВт. Перший енергоблок Запорізької АЕС було введено в експлуатацію в 1984 році, шостий - в 1995 році.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА