12:16 01.06.2020

Кулеба, Єрмак, Резніков і Таран 2 червня з робочим візитом відвідають Берлін для обговорення ситуації на Донбасі, деокупації Криму та результатів домовленостей "нормандського формату"

1 хв читати
Кулеба, Єрмак, Резніков і Таран 2 червня з робочим візитом відвідають Берлін для обговорення ситуації на Донбасі, деокупації Криму та результатів домовленостей "нормандського формату"

Українська делегація у вівторок, 2 червня, відвідає з робочим візитом Федеративну Республіку Німеччина для обговорення ситуації на Донбасі, ініціатив щодо деокупації Криму та результатів домовленостей "нормандського формату".

Як повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України, участь у візиті візьме міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та керівник Офісу президента України Андрій Єрмак. До складу української делегації також увійдуть віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, міністр оборони України Андрій Таран, заступник керівника Офісу президента України Ігор Жовква та інші посадовці.

Так, у Берліні заплановані зустрічі з федеральним міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом, зовнішньополітичним радником канцлера Яном Гекером, міністром оборони Аннегрет Крамп-Карренбауер.

Зазначається, що під час візиту сторони обговорять низку важливих аспектів двосторонньої співпраці, політику безпеки та гуманітарної ситуації на сході України, виконання домовленостей грудневого саміту "нормандського формату" на рівні глав держав і урядів, ініціативи щодо деокупації Криму, а також шляхи подальшої координації зусиль із подолання наслідків пандемії COVID-19.

Крім того, за результатами переговорів міністрів закордонних справ України і ФРН заплановано їх спільну прес-конференцію.

Онлайн-трансляція українською мовою буде доступна о 13:00, 2 червня, за посиланням.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація за добу завдала ударів по 14 місцях скупчення окупантів та їхньої техніки

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 77 авіаударів по Україні, обстріляли близько 100 міст і сіл

Житель Вовчанська загинув унаслідок пожежі, спричиненої ворожим обстрілом

Генштаб: ЗС України відбили за добу на новопавлівському напрямку 13 атак окупантів, на бахмутському - 11

Посли G7 стежать за відбором нового керівництва ВККС

Зеленський обговорив із делегацією групи Європарламенту Renew Europe військову допомогу та євроінтеграцію України

Засновника криптобіржі FTX Сема Бенкмана-Фріда засуджено до 25 років в'язниці

Нікопольський район протягом дня зазнав п’яти артилерійських обстрілів і п’яти атак БПЛА

План України з п'яти кроків щодо розблокування українсько-польського кордону має позитивну динаміку - Шмигаль

Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА