18:04 01.06.2020

Запуск руху понтонною переправою, встановленою на місці зруйнованого мосту на Дніпропетровщині, перенесено через падіння рівня води у р. Чортомлик - голова ОДА

2 хв читати
Запуск руху понтонною переправою, встановленою на місці зруйнованого мосту на Дніпропетровщині, перенесено через падіння рівня води у р. Чортомлик - голова ОДА

Відновлення дорожнього руху через затоку понтонною переправою, встановленою на місці зруйнованого автомобільного мосту в Нікопольському районі Дніпропетровської області, раніше заплановане на 1 червня, було відкладено, повідомив голова обласної державної адміністрації (ОДА) Олександр Бондаренко.

"Сьогодні за планом мав відбутися запуск руху мостом. Однак стихія внесла свої корективи - у річці Чортомлик різко впав рівень води. Насамперед ми піклуємося про безпеку водіїв. Тому було ухвалено рішення перенести цей запуск на декілька днів. Наразі інженери вже займаються вирішенням проблеми", - написав він на своїй сторінці у Facebook у понеділок.

Бондаренко зазначив, що облаштування переправи практично завершено.

"Як і планувалося, наразі підрядники вже завершують підключення освітлення і встановлюють останні дорожні знаки", - наголосив він.

Як повідомлялося, залізний автомобільний міст через р. Чортомлик на трасі Н-23 сполученням Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя обрушився 20 травня приблизно о 10:00. Причиною обвалення стало порушення водієм фури обмеження щодо провезення вантажу до 10 тонн. Вантажівку підняли з води із застосуванням важкого автокрана.

За цим фактом у поліції відкрили три кримінальні провадження: за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість), ч. 1 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) і ч. 1 ст. 291 (порушення чинних правил на транспорті) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА