07:30 02.06.2020

Російські найманці тричі відкривали вогонь на Донбасі 1 червня, поранений український військовослужбовець, з початку доби зафіксовано один обстріл

1 хв читати
Російські найманці тричі відкривали вогонь на Донбасі 1 червня, поранений український військовослужбовець, з початку доби зафіксовано один обстріл

За минулу добу російські найманці на Донбасі тричі відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі, поранення отримав український військовослужбовець, з початку поточної доби зафіксовано один обстріл, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Внаслідок обстрілу з боку загарбників один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення. Він був доставлений у військовий медичний заклад. Стан здоров'я українського захисника задовільний", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу в Фейсбуці у вівторок.

У зведенні зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські найманці двічі обстріляли позиції ООС неподалік Гнутового. Спочатку були застосовані гранатомети різних систем, пізніше був використаний БПЛА для скидання пострілу ВОГ-17.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" на підступах до Попасної був зафіксований вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

За даними української розвідки, за минулу добу було поранено двох російських найманців.

З початку поточної доби російські найманці в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї українські опорні пункти неподалік Майорська.

"За поточну добу втрат серед наших захисників немає. Ситуація в районі проведення операції надійно контролюється об'єднаними силами", - підсумували в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА