10:05 02.06.2020

"Укрпошта" відновила роботу всіх своїх відділень за звичайним графіком

1 хв читати
"Укрпошта" відновила роботу всіх своїх відділень за звичайним графіком

Усі відділення АТ "Укрпошта" у всій Україні з 1 червня працюють за звичайним, докарантинним графіком, повідомила прес-служба компанії в понеділок увечері.

"У всіх відділеннях і в подальшому діятимуть ті самі правила обслуговування і дотримання посилених санітарних норм, що і раніше: клієнти і працівники мають носити засоби особистого захисту, користуватися антисептиком і зберігати дистанцію", - уточнює компанія.

"Укрпошта" також зазначила, що до 3 червня залишаються безоплатними послуги з переадресації і зберігання поштових відправлень, після чого їх розраховуватимуть за стандартним тарифом. Усі рекомендовані відправлення листоноші вручатимуть особисто. Відновлено також плату за доставку грошових переказів "З картки додому".

При цьому компанія наголосила, що зберігає можливість обслуговування на дому через листонош "Укрпошти": отримати пенсію та соціальні виплати, оплатити комунальні платежі, замовити ліки, оформити передплату, отримати поштовий переказ "З картки додому", замовити продукти та інші товари широкого вжитку, купити товари з інтернет-магазинів.

Як повідомлялося, з 18 березня деякі відділення "Укрпошти" у зв'язку з обмеженнями транспортного сполучення частково скоротили графіки роботи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА