13:17 02.06.2020

Перші КПВВ у зоні ООС відкриють після 10 червня, адаптивний карантин упроваджено у всіх областях України, крім трьох - нарада у Зеленського

2 хв читати
Перші КПВВ у зоні ООС відкриють після 10 червня, адаптивний карантин упроваджено у всіх областях України, крім трьох - нарада у Зеленського

Адаптивний карантин упроваджено у всіх областях України, крім трьох: Львівській, Рівненській та Чернівецькій, і майже всюди відбувся перехід до третього етапу пом'якшення обмежувальних заходів, зазначили на традиційній селекторній нараді з протидії поширенню коронавірусу під головуванням президента Володимира Зеленського.

"На нараді також було зазначено, що після початку впровадження карантинних пом’якшень значних спалахів хвороби в країні не відбулося. До того ж в Україні тримається плато захворюваності. За минулу добу одужало 388 осіб, а захворіло – 328", - повідомляє у вівторок прес-служба глави держави.

Зеленський зазначив, що Україні вдалося порівняно непогано пройти першу хвилю пандемії, чому сприяла і відповідальність українців, і стратегія стримування, яку детально й ретельно розробляли та змінювали за необхідності. "Тепер у нас є досвід, розуміння й витримка, якщо прийде друга хвиля. Сподіваюся, тоді людство буде більш готовим", - наголосив він.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що договори з Національною службою здоров'я України уклали майже всі лікарні, й доплати медикам за боротьбу з COVID-19 уже перераховують. Нині відбуваються постачання великих партій лікарських засобів проти різних хвороб, які було закуплено в попередні роки.

Головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак повідомив, що вже готують до відкриття перші контрольні пункти в'їзду/виїзду (КПВВ) на лінії розмежування в зоні проведення ООС на Донбасі після 10 червня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА