13:21 02.06.2020

В Україні допомогу із часткового безробіття оформили понад 9 тис. роботодавців для виплати зарплати 97 тис. співробітників

1 хв читати

Документи для оформлення допомоги із часткового безробіття на час карантину для майже 150 тис. співробітників подали понад 12,76 тис. роботодавців, із них 9,2 тис. отримали позитивні рішення для виплати зарплати 96,811 тис. співробітників, повідомило Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України на своєму сайті.

"Програма діє фактично місяць і на сьогодні ми можемо говорити про її ефективність. Держава допомогла виплатити зарплати майже для 100 тис. співробітників, роботодавці яких були змушені зупинити/скоротити свою діяльність через карантин", - наводить прес-служба слова міністра економіки Ігоря Петрашка.

Згідно з повідомленням, найактивніші учасники програми - представники сфери торгівлі, пасажирських перевезень, громадського харчування (ресторани, кафе), готелів та промислового виробництва.

Найбільше звернень надійшло від малого та середнього бізнесу Сумської, Харківської, Івано-Франківської, Чернігівської та Запорізької областей, додали в міністерстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА