Події

"Укрзалізниця" в перший день відновлення курсування електричок перевезла понад 48,1 тис. пасажирів

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) у перший день відновлення курсування приміських потягів - 1 червня - перевезла в приміському сполученні 48,1 тис. пасажирів, повідомила прес-служба компанії у вівторок.

"Водночас "Укрзалізниця" закликає пасажирів бути свідомими та виконувати рекомендації під час проїзду в залізничному транспорті, адже лише свідоме ставлення і неухильне дотримання рекомендацій МОЗ гарантують безпеку проїзду залізницею", - йдеться в повідомленні.

Крім того, УЗ нагадує: під час проїзду залізничним транспортом необхідно перебувати на вокзалах, платформах і потягах тільки в захисних масках; користуватися санітайзером для рук; дотримуватися соціальної дистанції - щонайменше 1,5 м; у разі виявлення симптомів гострої респіраторної хвороби залишатися вдома.

За перший день після відновлення залізничних пасажирських перевезень послугами компанії скористалися 5,8 тис. пасажирів нічних і швидкісних потягів.

"Середня населеність пасажирських поїздів цього дня становила 80%. Це гарний новий старт, ми дуже раді, що курсування відновлено, й пасажири до нас так швидко повертаються. До речі, від початку відновлення продажу проїзних документів уже придбано понад 100 тис. квитків, з них лише 1 червня - близько 34 тис.", - повідомив в.о. глави "Укрзалізниці" Іван Юрик, якого цитує прес-служба.

Він нагадав, що для зручності пасажирів з 1 червня квитки на низку потягів можна придбати за 90 діб до дати відправлення: попередній продаж уже відкрито на 28 пар пасажирських потягів.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" 1 червня розпочала перший етап відновлення курсування приміських потягів - почали роботу 439 потягів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ