10:48 03.06.2020

У ЗСУ за минулу добу зафіксовано 10 нових випадків COVID-19

2 хв читати
У ЗСУ за минулу добу зафіксовано 10 нових випадків COVID-19

У Збройних силах України станом на ранок 3 червня зафіксовано 10 нових випадків захворювання коронавірусом і 10 - одужання, повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 3 червня у Збройних силах України хворіють 124 людини гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2. Загалом за час пандемії одужали 125 осіб, летальних випадків - чотири", - зазначено в повідомленні медиків на сторінці у Facebook.

Так, за минулу добу зареєстровано 10 нових випадків COVID-19.

У закладах охорони здоров'я перебувають дві людини (Національний військово-медичний клінічний центр "ГВКГ" - один військовослужбовець і Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону - один військовослужбовець). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Ще вісім осіб (Київська область - четверо військовослужбовців і один співробітник ЗСУ, Запорізька область - двоє військовослужбовців, Житомирська - один військовослужбовець) перебувають на лікуванні вдома під спостереженням медичної служби. Їхній стан здоров'я також задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Загалом на ізоляції (зокрема на самоізоляції) перебувають 416 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби, - 127 осіб.

Як повідомлялося, 30 травня у ЗСУ було зафіксовано четвертий летальний випадок від коронавірусу, помер співробітник ЗСУ в Чернівецькій області.

25 травня було зареєстровано третій летальний випадок від коронавірусу в ЗСУ. Помер співробітник ЗСУ у Львівській області.

16 квітня у Львівській обласній інфекційній лікарні від COVID-19 помер співробітник ЗСУ.

6 квітня співробітниця однієї з військових частин Збройних сил України в Івано-Франківській області померла від коронавірусного захворювання COVID-19, ставши першою жертвою цього захворювання в лавах ЗСУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА