Події

Російські найманці обстріляли українські позиції біля Богданівки, втрат немає - штаб ООС

Російські найманці один раз порушили режим припинення вогню в районі проведення Операції об'єднаних сил у середу станом на 17:00.

"Від початку сьогоднішньої доби втрат у лавах об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає", - повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook у середу.

Як наголошується в повідомленні, під обстріл потрапили українські захисники поблизу с. Богданівки Волноваського району Донецької області в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Обстріл противник вів із великокаліберних кулеметів.

"У відповідь на злочинні дії російських окупантів наші воїни відкривали прицільний вогонь по ворожих опорних пунктах. Завдяки рішучості та влучності військовослужбовців зі складу об’єднаних сил загарбники припинили свою активність. Втрати противника уточнюються", - йдеться в повідомленні.

Раніше в Міністерстві оборони України повідомляли про відсутність обстрілів на Донбасі з опівночі станом на 12:00 середи. Отже, обстріл стався вже після полудня.

На всіх трьох ділянках розведення сил і засобів режим "тиша" дотримувався. У штабі зазначають, що ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ