18:59 03.06.2020

Ситуація в Україні з COVID-19 може погіршитися до повернення жорсткого карантину наприкінці червня-початку липня - KSE

1 хв читати
Ситуація в Україні з COVID-19 може погіршитися до повернення жорсткого карантину наприкінці червня-початку липня - KSE

 Ситуація в Україні з COVID-19 може погіршитися до повернення жорсткого карантину наприкінці червня-початку липня, вважають експерти Київської школи економіки (KSE).

"24,822 тис. підтверджених випадки COVID-19. Насправді набагато більше, але скільки? В чотири рази. Чи повернеться жорсткий карантин в Україну? Дуже ймовірно. І коли це може статися? В кінці червня чи на початку липня", - написав президент школи, екс-міністр економіки Тимофій Милованов у Facebook.

За його словами, поточна динаміка вказує на зелений, жовтий або чорний сценарії із захворюванням COVID-19 для України.

"За зеленого сценарію, карантинні обмеження повернуться восени. За жовтого і чорного – вже цього місяця. Якщо уряд буде послідовний і використає ті самі критерії кількості смертей та захворювань, як обіцяли раніше", - написав Милованов.

Водночас президент Київської школи економіки наголосив, що загалом упровадження адаптивного карантину було правильним рішенням.

"Впровадження адаптивного карантину з поступовим зняттям обмежень та нечутливими до щоденних коливань метриками є в цілому правильним рішенням. Несвоєчасне зняття/повернення карантинних заходів призводить до зростання кількості смертей", - написав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА