20:08 03.06.2020

Адміністрація Трампа вирішила тимчасово обмежити польоти китайських авіакомпаній в США

1 хв читати
Адміністрація Трампа вирішила тимчасово обмежити польоти китайських авіакомпаній в США

Адміністрація американського президента Дональда Трампа в середу прийняла рішення заборонити польоти в США для чотирьох китайських авіакомпаній, повідомляє агентство Associated Press.

У міністерстві транспорту США зазначили, що пасажирські авіарейси чотирьох китайських авіакомпаній в США і в зворотному напрямку припиняться з 16 червня. При цьому влада США не виключає, що де-факто ця заборона може почати діяти і раніше.

Це - відповідь Вашингтона на рішення КНР, незважаючи на поступову нормалізацію в США ситуації з коронавірусом COVID-19, поки не дозволяти американським авіаперевізникам United Airlines і Delta Air Lines відновити рейси в Китай.

При цьому у Вашингтоні готові до переговорів з Пекіном з цієї проблеми.

"Міністерство буде продовжувати взаємодіяти зі своїми китайськими колегами з тим, щоб як американські, так і китайські перевізники могли в повному обсязі користуватися своїми правами", - зазначили у відомстві.

"Водночас, ми поки дозволятимемо китайським авіаперевізникам здійснювати стільки рейсів у США, скільки китайська влада дозволяє нашим авіакомпаніям", - пояснили в американському міністерстві.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА