Події

Російські найманці чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

За минулу добу російські найманці чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню. Втрат серед наших захисників у результаті ворожих обстрілів не було", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у четвер уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник двічі обстрілював українські позиції неподалік Павлополя, використавши озброєння БМП, станкові протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети.

У Широкиного ворог вів вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, а по захисникам Богданівки - з великокаліберних кулеметів.

Українські військові для припинення ворожої активності у відповідь використовували чергові вогневі засоби. Втрати противника уточнюються.

За даними української розвідки, 3 червня військовослужбовці поранили щонайменше одного найманця.

"З початку поточної доби російські збройні формування активності не проявляли. За поточну добу втрат серед українських захисників немає", - додали в штабі.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ