11:31 04.06.2020

У Києві відновили роботу спортивні школи й дозволили спортивно-масові заходи

2 хв читати
У Києві відновили роботу спортивні школи й дозволили спортивно-масові заходи

На початку тижня відбулося ослаблення протиепідемічних заходів у закладах фізичної культури і спорту міста Києва, а також дозволено проведення спортивних, молодіжних і спортивно-масових заходів, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Обов’язковою умовою залишається одночасне перебування у закладі не більше однієї особи на 10 квадратних метрів площі зали для індивідуальних занять та однієї особи на 5 квадратних метрів площі зали для групових/командних занять (не більше 10 осіб у групі). Працівники та відвідувачі обов’язково повинні мати при собі захисну маску чи респіратор", - йдеться в оприлюдненому в четвер повідомленні.

Крім того, дозволено проведення спортивних, молодіжних і спортивно-масових заходів, зокрема масових тренувань на відкритих майданчиках і спортивних змагань. Важливим є те, що участь у таких заходах можуть брати не більше ніж 50 осіб, окрім заходів, які передбачають перебування учасників протягом тривалого періоду на одній території.

"Попри відновлення роботи спортивних закладів, ми наголошуємо на тому, що карантин триває і необхідно дотримуватися особистої гігієни та дезінфекції рук. Ми слідкуємо за тим, аби адміністрації спортивних шкіл дотримувалися всіх правил та рекомендацій та створювали належні умови для забезпечення проведення навчально-виховного процесу під час карантину", - зазначила в.о. директора Департаменту молоді та спорту Людмила Панченко.

"Також дозволено функціонування басейнів для навчально-тренувальних груп та індивідуального відвідування. Такі заняття проводяться за умови дотримання норм одночасного перебування на одній доріжці", - йдеться в повідомленні.

У всіх зонах проведення занять і масово-спортивних заходів розміщено додаткові місця для обробки рук антисептиками, паперові рушники та контейнери для їх утилізації. А перед початком тренувань або під час заходу обов'язково вимірюють температуру працівникам і відвідувачам.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА