18:38 04.06.2020

Прокурора Київської місцевої прокуратури затримано під час одержання $100 тис. - ДБР

1 хв читати
Прокурора Київської місцевої прокуратури затримано під час одержання $100 тис. - ДБР

Правоохоронці сьогодні, 4 червня, затримали прокурора однієї з місцевих прокуратур Києва під час одержання $100 тис., які він вимагав за вирішення питання про закриття кримінального провадження, повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань (ДБР).

"За попередньою інформацією, будучи прокурором у кримінальному провадженні за фактом службової недбалості членів правління одного з банків, отримав від представника фінансової установи грошові кошти у сумі $100 тис. За гроші прокурор нібито мав прийняти рішення про закриття кримінального провадження, а також обіцяв у подальшому "кришувати" діяльність банку", - йдеться в повідомленні.

Так, правоохоронці затримали прокурора в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України в приміщенні банку. Нині тривають першочергові слідчі дії.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення прокурору про підозру та обрання стосовно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від обійманої посади.

У разі доведення провини прокурору загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 12 років із конфіскацією майна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА