06:56 06.06.2020

З 9 червня Посольство України в США поступово відновлює прийом відвідувачів з консульських питань

1 хв читати
З 9 червня Посольство України в США поступово відновлює прийом відвідувачів з консульських питань

Посольство України в США поступово відновлює прийом громадян, прийом буде проводитися виключно за попереднім записом, повідомили в українському диппредставництві.

"Повідомляємо, що з 9 червня 2020 року Посольство поступово відновлює прийом відвідувачів з консульських питань", - йдеться в повідомленні на сторінці посольства в Фейсбук у п'ятницю ввечері.

У посольстві підкреслили, що консульський прийом відбуватиметься тільки за попереднім записом у таких випадках як: рішення паспортних питань; питання нотаріату; питання громадянства, постійного проживання та витребування.

"Зараз посольство працює над удосконаленням системи запису на консульський прийом. Розроблений алгоритм буде оприлюднено найближчим часом", - додали в посольстві.

У зв'язку з поширенням COVID-19 і з метою мінімізації ризиків зараження відвідувачів і співробітників посольства, громадян просять: приходити на прийом у певний час, оскільки в приміщенні, де відбувається консульський прийом, одночасно може перебувати тільки одна людина; мати при собі всі необхідні заповнені заяви, оригінали та копії документів, money order на певну суму консульської дії; використовувати засоби індивідуального захисту (захисні маски і рукавички) і дезінфектори.

"Закликаємо відвідувачів Посольства України в США з розумінням поставитися до встановлених правил відвідування установи, подбати про особисту безпеку і здоров'я оточуючих", - звернулися українські дипломати.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли чотири громади Сумської області

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА