07:37 06.06.2020

Двоє українських військовослужбовців отримали поранення на Донбасі за минулу добу

2 хв читати
Двоє українських військовослужбовців отримали поранення на Донбасі за минулу добу

За минулу добу російські найманці на Донбасі 12 разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого поранення отримали двоє українських військовослужбовців, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Унаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться у зведенні штабу на сторінці в Фейсбук, у суботу вранці.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" по українських позиціях біля Авдіївки російські найманці відкривали вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Неподалік Павлополя і Опитного був зафіксований вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Позиції ООС у Старогнатівки були двічі обстріляні з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а опорні пункти у Широкиного - з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" по позиціях ООС поруч з Новолуганським і тричі поблизу Південного російські найманці вели вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. На околицях Хутора Вільного і Новоолександрівки зафіксовано використання великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За даними української розвідки 5 червня українські військові знищили одного російського найманця.

"З початку поточної доби російські збройні формування активності не проявляли. За поточну добу втрат серед українських захисників немає. Ситуація в районі проведення операції об'єднаних сил залишається контрольованою", - йдеться в звіті.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА