12:50 08.06.2020

Садовий і Козицький просять уряд дозволити послаблення карантину у Львові та області

2 хв читати
Садовий і Козицький просять уряд дозволити послаблення карантину у Львові та області

Міський голова Львова Андрій Садовий разом із головою Львівської обласної державної адміністрації Максимом Козицьким звернулися до Кабінету Міністрів України із проханням дозволити послабити карантинні обмеження у Львові та Львівській області.

"На вихідних мали спільну нараду з прем'єр-міністром. Разом із Максимом Козицьким переконували главу уряду надати дозвіл обласній комісії з надзвичайних ситуацій на відновлення роботи спортивних закладів. Також необхідно відновити роботу всіх обласних маршрутів у режимі спецперевезень", - написав Садовий на своїй сторінці у Facebook у неділю.

Він наголосив, що до Львова з області щодня приїжджають майже 150 тис. осіб, які вже третій місяць змушені шукати альтернативні способи потрапити до міста.

Садовий також зазначив, що в місті вже напрацьовані протоколи для відновлення роботи фітнес-центрів в умовах карантину.

"Сподіваюся, Кабмін нас почує і вже завтра на засіданні ці ініціативи будуть враховані", - наголосив мер Львова.

Як повідомлялося, у Львівській області станом на ранок 8 червня 41 новий випадок захворювання, два - смерті і три - одужання, наразі хворіє 1 567 осіб (на 36 більше за добу).

7 червня Міністерство охорони здоров'я України повідомило, що Київ, Волинська, Львівська, Рівненська та Чернівецька області не відповідають третій вимозі для послаблення карантину - інцидентності (кількості нових випадків захворювання за останні сім днів), яка має бути меншою ніж 12 на 100 тис. осіб. Отже, карантинні заходи в них послаблені бути не можуть.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА