07:41 09.06.2020

У двох селах Одеської області через спалах СОVID-19 вводять особливий режим і встановлюють карантинні КПП

2 хв читати
У двох селах Одеської області через спалах СОVID-19 вводять особливий режим і встановлюють карантинні КПП

В Одеській області на в'їздах і виїздах сіл Дмитрівки і Криничного встановлять контрольно-пропускні пункти в зв'язку зі спалахом коронавірусу, повідомили в Болградській районній державній адміністрації.

"Станом на 8 червня 2020 в Болградському районі зареєстровано 34 випадки захворювання СОVID-19, у зв'язку з цим прийнято рішення заборонити в районі діяльність установ культури, здійснення міжобласних пасажирських перевезень автомобільним транспортом, шлях слідування яких проходить через територію Болградського району, роботу установ загальної середньої освіти, які здійснюють підготовку пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2020 році", - йдеться в повідомленні на сторінці Болградської РДА в Фейсбук.

Зазначається, що 5 червня 2020 комісією Одеської ОДА проведена перевірка медичних установ району та ознайомлення з епідеміологічною ситуацією населених пунктів Дмитрівка та Криничне.

"На виконання подання головного державного санітарного лікаря Одеської області від 05.06.2020 № 04/1350 "Про встановлення обмежувальних протиепідемічних заходів" главам населених пунктів Дмитрівка і Криничне доручено з 9 червня визначити місця дислокації двох контрольно-пропускних пунктів (карантинних постів), ввести особливий режим в'їзду і виїзду в села і організувати їх роботу, а також забезпечити їх засобами індивідуального захисту, гарячим харчуванням тощо", - йдеться в повідомленні.

На період введення особливого режиму в цих населених пунктах, заборонено проведення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом у приміському та міжміському внутрішньо обласному сполученні, а також проведення релігійних заходів та діяльність закладів.

Також буде введено облік осіб, які в'їжджають на територію Дмитрівки і Криничного, здійснюватимуться заходи щодо забезпечення їх самоізоляції, а також - температурний скринінг водіїв, пасажирів та громадян, які перетинають КПП.

"Після поліпшення епідеміологічної ситуації в цих населених пунктах карантинні заходи будуть послаблені", - уточнили в РДА.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА