21:24 09.06.2020

Кабмін готовий до кінця тижня представити оновлену програму дій, проситиме Раду підтримати її 18-19 червня

1 хв читати
Кабмін готовий до кінця тижня представити оновлену програму дій, проситиме Раду підтримати її 18-19 червня

Президент Володимир Зеленський на зустрічі з членами Кабінету міністрів України, представниками парламентських комітетів і керівництвом правоохоронних органів повідомив, що уряд готовий до кінця цього тижня представити оновлений варіант програми дій.

Як повідомляє прес-служба глави держави, він нагадав, що Верховна Рада не підтримала першу редакцію Програми діяльності Кабінету міністрів України.

"Парламентські комітети висловили численні зауваження та пропозиції. Багато критики надійшло від депутатів "Слуги народу". Як повідомив прем'єр-міністр, уряд уважно опрацював усі конструктивні пропозиції та готовий на цьому тижні представити парламенту оновлену Програму дій уряду 2.0", - заявив на зустрічі Зеленський .

Одночасно прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зазначив, що Кабмін буде просити винести нову програму дій на розгляд парламенту і підтримати її 18-19 червня.

За його словами, документ доопрацьований з урахуванням пропозицій усіх комітетів, завдань політичної програми президента України Володимира Зеленського та партії "Слуга народу", а також указів глави держави і зауважень від комітетів.

"Це структурний документ, який складається з двох розділів. Перший - це антикризовий розділ. Другий - довгострокові пріоритети діяльності уряду. Кожен із розділів збігається з тими напрямками стратегії, які є в міністерствах. Кожен розділ містить очікувані результати і показники, як і годиться для такої програми", - зазначив Шмигаль.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА