07:49 10.06.2020

Літак Повітряних сил ЗСУ доставив в Африку автомобільну техніку для 18-го окремого вертолітного загону Місії ООН

1 хв читати
Літак Повітряних сил ЗСУ доставив в Африку автомобільну техніку для 18-го окремого вертолітного загону Місії ООН

Військово-транспортний літак Іл-76МД Повітряних сил Збройних сил України доставив у міжнародний аеропорт "Гома" (Африка) майно та автомобільну техніку для особового складу 18-го окремого вертолітного загону Місії ООН зі стабілізації в ДР Конго, повідомила прес- служба Командування Повітряних сил ЗСУ в Фейсбук.

"Літак доставив позашляховий легковий автомобіль "УАЗ", запасні частини для авіаційної, автомобільної і спеціальної техніки, а також майно для медичної, тилової, аеродромно-технічної та інженерно-авіаційної служб", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в зворотну сторону цей літак повернув в Україну автомобілі і майно, які прослужили встановлені термін".

У командуванні зазначили, що після проходження прикордонного та митного кoнтpoлю Іл-76 МД вилетів з міжнародного аеропорту "Львів" до африканського контингенту. Аеродром "Гома" розташований на висоті майже 1500 метрів над рівнем моря і розріджене повітря істотно впливає на роботу двигунів.

"Поповнення або заміна майна для забезпечення повноцінної життєдіяльності вертолітного загону транспортним літаком здійснюється раз на півроку. Цього разу політ Іл-76МД до аеродрому Гома тривав більше 12 годин з дозаправкою в Єгипті", - додали в командуванні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА