19:08 10.06.2020

В Єврокомісії підтримали Twitter у розбіжностях із Трампом

1 хв читати
В Єврокомісії підтримали Twitter у розбіжностях із Трампом

В Єврокомісії в середу заявили, що підтримують соцмережу Twitter, яка розцінила "твіти" президента США Дональда Трампа як такі, що містять недостовірну інформацію.

"Я підтримую реакцію Twitter на "твіти" президента Трампа", - сказала заступник голови Єврокомісії з цінностей і забезпечення транспарентності Віра Юрова.

"Це те, що я називаю плюралізмом", - зазначила вона.

Раніше Трамп підписав указ, який, як очікується, дасть владі більше можливостей для регулювання діяльності соцмереж. Згідно з указом, він націлений на 230 розділ американського акту про благопристойність при телекомунікації 1996 року. Розділ 230 передбачає широкий імунітет для веб-сайтів, які курирують і модерують свої власні платформи. У ньому наголошується, що провайдер інтерактивного комп'ютерного сервісу не може розглядатися як видавець або самостійне джерело інформації, наданої третьою особою.

Раніше в травні Twitter привласнила одному з повідомлень Трампа маркування, що вказувала, що "твіт" може містити недостовірну інформацію. Це викликало сильне невдоволення президента США. Пізніше соцмережа заблокувала ще один "твіт" про заворушення в Міннеаполісі.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА