13:20 12.06.2020

Мінреінтеграції пропонує дозволити проходити КПВВ на Донбасі в ранкові та вечірні години

2 хв читати
Мінреінтеграції пропонує дозволити проходити КПВВ на Донбасі в ранкові та вечірні години

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України ініціює звернення до командування Операції об'єднаних сил ООС з метою зміни розкладу роботи пунктів в'їзду-виїзду в Донецькій і Луганській областях, повідомляє прес-служба відомства у п'ятницю.

"Мета - змінити час роботи пунктів з урахуванням погодних умов і сонячної активності. Тривале перебування на відкритому повітрі під сонцем може завдати шкоди громадянам, особливо тим, які мають хронічні хвороби. Пропонується дозволити перетинати кордон у ранкові та вечірні години, але з обов'язковим дотриманням усіх протиепідемічних заходів", - ідеться в повідомленні.

У відомстві нагадали, що в Україні нині діє режим адаптивного карантину.

"Розуміючи, що за період жорстких обмежень на пересування у людей накопичилося багато проблем гуманітарного характеру, було ухвалено рішення з 10 червня відновити роботу КПВВ "Мар'їнка" та "Станиця Луганська" в регламентованому режимі. Також уряд прийняв рішення, яке дозволяє дітям, які проходять на підконтрольну територію для участі у ЗНО, не перебувати на обсервації. Аналогічні послаблення поширюються і на одну людину, яка супроводжує кожного з абітурієнтів. Усі вони за наявності відповідних документів зможуть перетинати лінії розмежування", - розповіли в Мінреінтеграції.

Як повідомлялося, після часткового відновлення пропуску осіб і транспортних засобів через лінію розмежування в КПВВ у середу, час їх роботи було обмежено з 11.00 до 14.00, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил. У Державній прикордонній службі України повідомили, що охочі перетнути лінію розмежування в перший день зібралися біля КПВВ уже з 6 години ранку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА