13:49 12.06.2020

ДБР провело обшук в офісі Saga Development

1 хв читати
ДБР провело обшук в офісі Saga Development

Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) у четвер провели обшук в офісі компанії Saga Development, повідомив її гендиректор Андрій Вавриш.

"Мої співробітники "впіймали" купу інвестнянь від ДБР, які прибули привітати з новим офісом", - написав Вавриш у Facebook.

При цьому він опублікував документ, згідно з яким досудове розслідування проводиться стосовно будівництва кількох житлових комплексів, серед яких - проекти за участю Saga Development, зокрема житлові комплекси Franklin Concept House, Kyivproekt City Space, San Francisco Creative House, O2 Residence, Resident Concept House, Happy House, Boston Creative House, Washington Concept House, Amsterdam Concept House і Andriyivsky City Space.

Як наголошує Вавриш, забудова земель Національної академії внутрішніх справ відбувається у рамках розвитку інфраструктури установи.

За даними ЗМІ, Saga Development реалізує проект будівництва житлового комплексу для військовослужбовців на землях рекреаційного призначення Нацакадемії внутрішніх справ (ЖК O2 Residence на 22-му км Харківського шосе в Києві).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА