14:49 12.06.2020

У Запоріжжі представили нового голову обладміністрації Боговіна

2 хв читати
У Запоріжжі представили нового голову обладміністрації Боговіна

У Запоріжжі відбулася церемонія представлення нового голови Запорізької обласної державної адміністрації бізнесмена Віталія Боговіна.

Як повідомляє кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в церемонії взяли участь перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов, глава МВС Арсен Аваков, генеральний прокурор Ірина Венедіктова, глава СБУ Іван Баканов, віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Трофімов зазначив, що Боговін - "професійна, дуже енергійна людина", яка "перевершить навіть свої очікування", і вручив йому посвідчення голови обладміністрації.

Баканов повідомив присутнім про значні порушення у бюджетній сфері регіону, що, за його словами, свідчить про недостатню комунікацію між місцевою владою і СБУ.

Аваков наголосив, що бандитські угруповання в Запорізькій області "знахабніли" та "вписують себе в життя регіону як даність", і з цим треба боротися.

Венедіктова, у свою чергу, повідомила, що керівники силових відомств України, які прибули в Запоріжжя, у п'ятницю візьмуть участь у координаційній раді правоохоронних органів регіону.

Відомо, що Боговін раніше займався дистрибуцією насіння і експортом зерна.

У своєму виступі він наголосив, що Запорізька область потребує ефективного менеджменту, розповів про плани розвитку Запорізького краю, серед яких відновлення регіональних доріг і поліпшення інвестиційного клімату, оскільки надходження до бюджету регіону за останній час зменшилися на 50%.

Попередній голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Туринок, котрий пропрацював на цій посаді 9 місяців, також відзвітував про виконану роботу.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України погодив зміну голови Запорізької обладміністрації 20 травня, а 12 червня президент України Володимир Зеленський підписав укази про звільнення Туринка з посади голови Запорізької обладміністрації та призначення замість нього Боговіна.

Боговин народився 17 серпня 1969 року в Запорізькій області, працював директором ПП "Бізон-Тех 2006", на виборах до Верховної Ради в 2019 році був кандидатом у депутати за 78-м округом від партії "Слуга народу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА