08:24 13.06.2020

Актор Єфремов у відеозверненні попросив вибачення у сім'ї загиблого в автоаварії Сергія Захарова

2 хв читати
Актор Єфремов у відеозверненні попросив вибачення у сім'ї загиблого в автоаварії Сергія Захарова

Актор Михайло Єфремов попросив вибачення у родичів загиблого Сергія Захарова, а також повідомив, що готовий надати їм допомогу, відеозвернення опубліковано в суботу на YouTube-каналі "Громадянин поет".

"Уже чотири дні пройшло з цього клятого понеділка. Я не знав, що сказати, та й зараз не знаю. Не знаю, як і якими словами просити вибачення у сім'ї Сергія Захарова. Але я все одно прошу, хоча знаю, що не пробачать. Я, звичайно, допоможу їм усіма засобами, якщо приймуть", - сказав Єфремов.

Він зазначив, що пропонована допомога родині, це "не спроба відкупитися, а спроба спокутувати".

Єфремов у зверненні підкреслив: йому немає прощення також і від своєї сім'ї, що "взагалі непростимо сідати по п'янці за кермо, коли в результаті гине невинна людина, хороший мужик, мій ровесник".

"Коли горе, таке в його родині. Я не розумію, як далі жити. Знаю, багато хто думає, що мене як артиста будуть "відмазувати". Ні, відмазуватися, включаючи якісь свої зв'язки або знайомства, я не збираюся і не буду. Та й як тут відмажешся, коли всі бачили, та й я бачив, коли проспався і відійшов від шоку", - додав він.

Увечері 8 червня в Москві на Садовому кільці Єфремов за кермом Jeep Grand Cherokee виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з "Ладою", водій якої Сергій Захаров наступного дня помер від отриманих травм у лікарні. Прокуратура Москви заявила, що артист у момент ДТП був в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння.

Пізніше столична поліція повідомила, що слідством був "встановлений факт збуту наркотичних засобів водієві невстановленими особами".

Головним слідчим управлінням ГУ МВС, яке зараз займається справою Єфремова, було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.228.1 КК РФ (Незаконні придбання, зберігання, перевезення, виготовлення, переробка наркотичних засобів та їх аналогів).

Єфремов поміщений під домашній арешт. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі. В ході судового засідання артист зі звинуваченням погодився і назвав інцидент "жахливим".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА