11:08 13.06.2020

Кабмін скасував проведення пробного ЗНО у зв'язку з коронавірусом – Степанов

2 хв читати
Кабмін скасував проведення пробного ЗНО у зв'язку з коронавірусом – Степанов

Кабінет Міністрів України скасував проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) 15 червня, повідомив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов.

"Також було скасовано проведення ЗНО, пробного ЗНО, яке мало відбутися 15 червня", – сказав Степанов на брифінгу в Києві в суботу вранці.

Міністр зазначив, що вчора, 12 червня, на засіданні уряду було ухвалено рішення про внесення змін до постанови, що регулює карантин.

Так, Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови №392 "Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів", якою встановлено карантин з 22 травня до 22 червня 2020 року.

Відповідні зміни до постанови розміщено на сайті урядового порталу.

Відповідно до затверджених змін, пробне ЗНО виключено з переліку заходів, проведення яких дозволено в період карантину (у підпункті 4 пункту 3 Постанови №392 виключено слово "пробне").

Згідно з внесеними змінами, підпункт 4 пункту 3 зазначеної Постанови тапер має такий вигляд:

На період дії карантину забороняється: відвідування навчальних закладів усім, хто навчається, крім участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, державній підсумковій атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, вступних випробуваннях, єдиному вступному іспиті з іноземної мови, єдиному фаховому вступному випробуванні, атестації у формі тестових екзаменів ліцензійних інтегрованих іспитів "КРОК", а також здійснення підтвердження кваліфікації моряків, проведення підготовки моряків, членів екіпажів торговельних суден, у тому числі тих, що здійснюють плавання внутрішніми водними шляхами України, та проведення підготовки судноводіїв малих/маломірних суден.

Як повідомлялося, дві сесії пробного ЗНО мають відбутися 15 та 17 червня 2020 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА