13:10 13.06.2020

Пробне ЗНО можна буде пройти вдома онлайн – УЦОЯО

2 хв читати
Пробне ЗНО можна буде пройти вдома онлайн – УЦОЯО

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) 15 і 17 червня можна буде пройти в режимі онлайн вдома, повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

"Ми просимо вас 15 червня і 17 червня не приходити на пункти проведення пробного ЗНО, крім відповідальних за пункти і їхніх помічників, а також повідомити про це всім вашим друзям, знайомим, колегам, хто, можливо, також має прийти до нас в цей понеділок", – йдеться в повідомленні.

Так, враховуючи ситуацію, що склалася, УЦОЯО пропонує учасникам пройти тестування вдома таким чином:

- 15 та 17 червня об 11:00 зайти на свою інформаційну сторінку та завантажити тестовий зошит та бланк відповідей з української мови та літератури;

- виконати завдання тестового зошита;

- до 19 червня внести свої відповіді до сервісу визначення результатів;

- отримати свій результат за тестування.

"Під час роботи з тестовим зошитом намагайтеся дотримуватися часових рамок і не відволікатися. Сервіс визначення результатів працюватиме з 11:00 17 червня до 18: 00 19 червня", – йдеться в повідомленні.

Також у центрі нагадали, що експерти Українського центру оцінювання освіти розберуть кожне завдання 4-х популярних предметів, нададуть розгорнуті пояснення на всі питання тестів з української мови та літератури, історії України, математики та англійської мови та порадять, як успішно скласти ЗНО у 2020 році.

"Ваші тестові зошити лежать на пунктах проведення пробного ЗНО, інформацію про можливість отримання цих зошитів ви зможете отримати у своїх особистих кабінетах учасників", – наголосили в центрі.

Як повідомлялося, 12 червня ввечері Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови №392 "Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів", якою встановлено карантин з 22 травня до 22 червня 2020 року.

Відповідно до затверджених змін, пробне ЗНО виключено з переліку заходів, проведення яких дозволено в період карантину (у підпункті 4 пункту 3 Постанови №392 виключено слово "пробне").

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА