19:09 13.06.2020

Результати тестів на коронавірус у всіх членів делегації, яка була в Парижі, негативні

1 хв читати
Результати тестів на коронавірус у всіх членів делегації, яка була в Парижі, негативні

У всіх членів української делегації, яка 12 червня літала з робочим візитом Париж, негативні результати тестів на коронавірус, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" віце-прем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

"Щойно отримав результати тесту - вони негативні. Дякую всім за турботу і за переживання. Все в порядку. До речі, результати негативні у всіх членів делегації (яка 12 червня літала до Парижа - ІФ). І обов'язково бережіть себе, виконуйте всі заходи обережності і будьте здорові", - сказав він у коментарі агентству в суботу.

Як повідомлялося, українська делегація, яка 12 червня з робочим візитом відвідувала Париж, у повному складі здала тести на коронавірус.

За інформацією агентства "Інтерфакс-Україна", члени української делегації здавали тести на коронавірус і після візиту в Мінськ 11 червня, і після поїздки в Берлін 2 червня. Після Берліна тести у всіх були негативними.

Як повідомлялося, українську делегацію в Парижі 12 червня очолював віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. До її складу входили також керівник Офісу президента України Андрій Єрмак, міністр оборони Андрій Таран, міністр культури і інформаційної політики України Олександр Ткаченко, заступник керівника Офісу глави держави Ігор Жовква і радник президента України Руслан Демченко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА