19:43 13.06.2020

ПЛР-тести показали негативні результати на COVID-19 у всіх членів делегації, яка була в Парижі 12 червня

1 хв читати
ПЛР-тести показали негативні результати на COVID-19 у всіх членів делегації, яка була в Парижі 12 червня

Після повернення з Парижа 12 червня українська делегація в повному складі пройшла ПЛР-тестування на коронавірусну інфекцію, у представників Офісу президента України і Кабінету міністрів результати тестів були негативними - COVID-19 не розпізнаний.

"В Офісі президента дотримуються всіх заходів безпеки: проводиться регулярний температурний скринінг, є обов'язковими масковий режим і соціальне дистанціювання. Всі співробітники регулярно проходять тестування. Президент України Володимир Зеленський обмежив зустрічі і перебуває на частковому карантині через виявлення коронавірусної інфекції у першої леді Олени Зеленської", - повідомляє в суботу прес-служба Офісу президента.

Як повідомлялося, українська делегація, яка 12 червня з робочим візитом відвідувала Париж, у повному складі здала тести на коронавірус.

За інформацією агентства "Інтерфакс-Україна", члени української делегації здавали тести на коронавірус і після візиту в Мінськ 11 червня, і після поїздки в Берлін 2 червня. Після Берліна тести у всіх були негативними.

12 червня українська делегація відвідала Французьку Республіку з одноденним робочим візитом. Очолював делегацію віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. До її складу входили керівник Офісу президента України Андрій Єрмак, міністр оборони Андрій Таран, міністр культури і інформаційної політики України Олександр Ткаченко, заступник керівника Офісу глави держави Ігор Жовква і радник президента України Руслан Демченко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА