17:49 16.06.2020

Автобусний перевізник Ecolines із 18 червня відновлює рейси з Києва до Польщі, "Автолюкс" запустив рейси з Києва до шести міст України

2 хв читати
Автобусний перевізник Ecolines із 18 червня відновлює рейси з Києва до Польщі, "Автолюкс" запустив рейси з Києва до шести міст України

Міжнародний автобусний перевізник Ecolines, до холдингу якого входить український перевізник "Автолюкс", із 18 червня відновлює рейси з Києва до Варшави і Щецина (Польща).

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі перевізника, компанія поступово відновлюватиме рейси і за іншими міжнародними маршрутами.

При цьому, як додали в компанії, "Автолюкс" вже відновив регулярне автобусне сполучення з Києва до Одеси, Запоріжжя, Харкова, Полтави, Херсона та Кропивницького.

"Є попит на маршрути у західному напрямку, але поки що пустити рейси до Львова ми не можемо, через епідеміологічну ситуацію в регіоні", - підсумували в компанії.

Компанія Autolux (ТОВ "ААЗ Трейдінг-Автолюкс") запустила перші рейси у 1997 році за маршрутом Київ-Одеса-Київ.

Згідно з даними реєстру юридичних осіб, власником компанії "ААЗ Трейдінг-Автолюкс", яка є правонаступником компанії "ААЗ Трейдінг Ко", є компанія "Норма-А" (Латвія) яка, згідно з даними з відкритих джерел, працює під брендом Ecolines.

Кінцевими бенефіціарами компанії "Норма-А" є Андріс Подгорнійс і Єгорс Рібзаменс. Через неї вони також контролюють ТОВ "Українські лінії", яка працює в Україні під брендом Ecolines.

Компанія "ААЗ Трейдінг Ко" зареєстрована у 1997 році, власником її був Саада Махфуд. Має "дочку" - ТОВ "Автолюкс Експрес Пошта".

Її правонаступника - ТОВ "ААЗ Трейдінг-Автолюкс", керівником і власником якої був Саада Махфуд, зареєстровано у серпні 2016 року.

Компанія "Українські лінії" зареєстрована у 2000 році. Її керівником є зазначений вище Подгорнійс, співвласниками - ТОВ "Ельбрус-Транс" (Київ) і зазначена вище компанія "Норма-А".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА