08:01 17.06.2020

У Пекіні за добу виявлено 37 нових випадків зараження коронавірусом

2 хв читати
У Пекіні за добу виявлено 37 нових випадків зараження коронавірусом

За минулу добу в китайській столиці виявлено 31 новий випадок активного зараження COVID-19 і шість безсимптомних носіїв, повідомила пекінська влада.

У Пекіні 11 червня після 57 днів відсутності нових підтверджених випадків захворювання, станом на 24:00 15 червня, було зареєстровано 116 випадків позитивного тестування, з них 106 підтверджених випадків захворювання і 10 випадків безсимптомного зараження. Всі мали прямий або опосередкований епідеміологічний зв'язок з оптовими ринками сільськогосподарської продукції.

Спалах хвороби охопив дев'ять районів, 28 вулиць китайської столиці і викликав випадки захворювання в трьох провінціях і містах.

Напередодні в Пекіні оголосили про введення масштабних обмежувальних заходів через коронавірус COVID-19. Столична влада закликала всіх жителів відмовитися від "поїздок не першої необхідності" і залишатися вдома.

Крім того, всі початкові і середні школи в Пекіні закриваються, учні переходять на дистанційний режим навчання. Припинена робота університетів, закриті всі розважальні та спортивні об'єкти.

Влада Пекіна назвала ситуацію в столиці "надзвичайно серйозною".

Аеропорти в китайській столиці скасували у вівторок сотні авіарейсів на тлі ситуації з новим спалахом коронавірусу в місті, повідомляють азіатські ЗМІ.

Перші нові випадки появи коронавірусної інфекції були виявлені в столичному районі Фентай у п'яти працівників оптового ринку "Синьфаді". За упущення в роботі з профілактики та запобігання поширенню коронавірусу зі свого поста був знятий заступник глави району Чжоу Юйцин. В районі було введено "режим воєнного часу", в 11 мікрорайонах поблизу оптового ринку оголошено суворий карантинний режим.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА