13:20 17.06.2020

Одна людина загинула, ще одна постраждала внаслідок падіння легкомоторного літака в Малиновському районі Одеси

2 хв читати
Одна людина загинула, ще одна постраждала внаслідок падіння легкомоторного літака в Малиновському районі Одеси

В Одесі в середу вдень упав на дорогу легкомоторний літак, унаслідок чого одна людина, яка перебувала на його борту, померла, ще одна постраждала, повідомляє Відділ комунікації поліції Одеської області.

"Поліцейські з'ясовують обставини надзвичайної події з легкомоторним літаком у Малиновському районі Одеси. Він упав на Овідіопольській дорозі. За попередніми даними, постраждали дві людини", - йдеться в повідомленні.

Через певний час в обласному главку уточнили, що один із потерпілих загинув на місці події, а іншого госпіталізували.

"На момент аварії в літаку перебували двоє чоловіків. Один із них загинув на місці, іншого госпіталізували", - йдеться в інформації.

Станом на 13.50 середи правоохоронці встановили, що обидва чоловіки - пілоти, 1955 року народження. Літак належить одному з підприємств.

"Наразі поліцейські з'ясовують причини й обставини його падіння. Попередньо подію кваліфіковано за ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту) Кримінального кодексу України", - повідомив відділ комунікації поліції Одеської області.

Також в обласному главку поліції оприлюднили фотографію з місця НП, на якій видно легкомоторний літак, що лежить на фюзеляжі на дорозі, а також чоловіка, який лежить на узбіччі, люди надають йому допомогу.

У свою чергу місцеве інтернет-видання "Думська" повідомляє, що один пілот загинув, другий дістав важких травм.

"Літак Y1 "Дельфін" Одеського авіаційного заводу впав у районі 6 км Овідіопольської дороги", - також ідеться в замітці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА