08:56 18.06.2020

В Арізоні, Техасі та Флориді зафіксували рекордну кількість заражень COVID-19 за добу

2 хв читати
В Арізоні, Техасі та Флориді зафіксували рекордну кількість заражень COVID-19 за добу

У штатах Флорида, Техас і Аризона на цьому тижні виявили рекордно високу кількість заражень COVID-19 за добу, пише в середу видання The Hill.

"Частково це пов'язано зі збільшенням кількості проведених тестів, але відсоток позитивних результатів (тестування на наявність COVID-19 - ІФ) зростає", - сказав колишній керівник Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США Скотт Готтліб.

"Спалахи все ще мають місце. Вони набули негативного характеру, оскільки настало літо", - додав він.

Губернатори штатів стверджують, що зростання кількості заражених пов'язано з більш масштабним тестуванням, проте експерти вважають, що в зазначених регіонах зросла кількість випадків передання інфекції. На їхню думку, причиною погіршення ситуації стали рання скасування обмежень на ведення бізнесу в минулому місяці, недотримання норм соціального дистанціювання, а також нехтування носінням масок.

Медичний працівник, мешканка штату Флорида Еріка Крисп розповіла, що вона і 15 її друзів заразилися COVID-19 після того, як провели вечір 6 червня в ірландському пабі Lynch. Вона зазначила, що вони з друзями місяцями дотримувалися карантинного режиму і обмежувальних заходів.

Тепер вони шкодують, що передчасно пішли в бар: "Я думаю, що ми повелися безтурботно і пішли в публічне місце, хоча не повинні були цього робити. Мені здається, ми керувалися принципом "З очей геть, із серця геть". Держава відкриває все назад і каже, що всі добре почуваються, тому ми цим скористалися", - сказала вона.

У вівторок у Флориді було зареєстровано 2783 нових випадків інфікування коронавірусом, у той час як в Техасі було зафіксовано 4098 випадків, а в Арізоні - 2392.

Всього в США станом на 17 червня понад 2,2 млн пацієнтів заразилися COVID-19. Майже 120 тис. людей померли від наслідків інфікування, понад 904 тис. - повністю вилікувалися.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА