13:46 18.06.2020

У Києві 7 пунктів проведення пробного ЗНО виявилися не готовими для прийому учасників

1 хв читати
У Києві 7 пунктів проведення пробного ЗНО виявилися не готовими для прийому учасників

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів заявляє, що в Києві сім пунктів проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання виявилися не готовими для прийому учасників, а ще 95 пунктів відповідають вимогам.

"За результатами моніторингу в семи пунктах було виявлено порушення вимог постанови головного державного санітарного лікаря України "Про затвердження тимчасових рекомендацій з організації протиепідемічних заходів під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання і єдиного вступного іспиту в період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)", - ідеться в повідомленні прес-служби відомства.

Зокрема, в пунктах не було медичних працівників, співробітники були недостатньо забезпечені засобами індивідуального захисту (маски, рукавички), антисептичними та дезінфекційними засобами, безконтактними термометрами.

Водночас зазначається, що ще 95 пунктів відповідають вимогам.

"Завдання моніторингових візитів - перевірити готовність до проведення ЗНО і переконатися, що учасникам оцінювання нічого не погрожує. Ми маємо створити умови, щоб ЗНО було безпечне і для тих, хто складатиме тести, і для тих, хто бере участь у їх організації", - зазначають у Держспоживслужбі Києва.

Так, 10 робочих груп для проведення моніторингу дотримання протиепідемічних заходів у пунктах тестування, розміщених на території Києва, працюватимуть напередодні початку кожної сесії зовнішнього оцінювання і вступних іспитів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА