14:30 18.06.2020

У Чернігові автомобіль Рабіновича закидали яйцями, внаслідок сутичок поліція затримала понад 10 осіб

1 хв читати
У Чернігові автомобіль Рабіновича закидали яйцями, внаслідок сутичок поліція затримала понад 10 осіб

У Чернігові радикально налаштовані молоді люди намагалися перекрити рух транспорту народного депутата й закидали яйцями його автомобіль, у зв'язку з чим сталися сутички між правоохоронцями та групою осіб, повідомляє прес-служба поліції Чернігівської області.

"Сьогодні вранці під час візиту до Чернігова народного депутата Верховної Ради група радикально налаштованих молодих людей намагалася перекрити рух транспорту нардепа й закидала яйцями його автомобіль. Поліцейські, які здійснювали охорону громадського порядку, намагалися припинити сутички. Втім, група молодиків перекинула свою агресію на поліцейських та розпилила в їх бік аерозоль дратівливої дії з балончиків", - зазначено в повідомленні поліції.

Зазначається, що внаслідок сутичок один поліцейський дістав тілесних ушкоджень, його направили до лікарні для надання медичної допомоги. Крім того, всі правопорушення зафіксовано на відео.

"Правоохоронці вже затримали близько десятка учасників сутички та доставили їх до Чернігівського відділу поліції для надання свідчень. Триває процес затримання інших активних учасників", - ідеться в повідомленні.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство стосовно працівника правоохоронного органу).

У свою чергу співголова фракції "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабінович заявив, що перебуває сьогодні в Чернігові, і що група "радикалів блокувала йому дорогу та закидала його автомобіль продуктами сільського господарства".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА