08:54 19.06.2020

Голова Держприкордонслужби на зустрічі з представниками посольства США в Україні розповів про діяльність українського прикордонвідомства

1 хв читати
Голова Держприкордонслужби на зустрічі з представниками посольства США в Україні розповів про діяльність українського прикордонвідомства

Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко на зустрічі з представниками посольства США в Україні розповів про діяльність, досягнення та перспективи розвитку українського прикордонвідомства, повідомила прес-служба Держприкордонслужби.

"Сьогодні триває реформування служби. Ми розгортаємо принципово нову систему інтелектуального кордону, створюємо сучасну авіаційну структуру спеціального призначення та оновлюємо парк авіації. Активно застосовуємо патрульну авіацію і безпілотники в інтересах охорони кордону і моніторингу територіального моря України. Реформуємо Морську охорону та розвиваємо систему висвітлення надводної обстановки", - сказав Дейнеко.

Він зазначив, що згідно з програмою співпраці з НАТО прикордонвідомство планово переходить на стандарти альянсу. "У цьому контексті щиро вітаємо рішення про надання Україні статусу партнера розширених можливостей", - зазначив він.

На зустрічі також було окреслено основні питання подальшої співпраці.

Голова Держприкордонслужби подякував американським партнерам за постійну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, солідарність у протидії російській агресії та сприяння у встановленні миру на Донбасі.

У свою чергу представники посольства – начальник відділу оборонної співпраці Деніел Міллер і начальник відділення двосторонніх відносин відділу оборонної співпраці Брендон Гілл – подякували Держприкордонслужбі за високий рівень співпраці та поінформували про готовність до розширення двостороннього співробітництва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА