16:18 19.06.2020

ОРДЛО відмовляються здійснювати пропуск людей, посилаючись на карантинні заходи

1 хв читати
ОРДЛО відмовляються здійснювати пропуск людей, посилаючись на карантинні заходи

Начальник управління організації прикордонного контролю адміністрації Держприкордонслужби України Юрій Лисюк зазначив, що представники непідконтрольної українській владі частини Донбасу відмовляються здійснювати пропуск громадян, посилаючись на карантинні заходи.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба Держприкордонслужби, Лисюк також додав, що в "Станиці Луганській" (Луганська обл. - ІФ) визначено два дні - це середа і субота, для пропуску громадян. У ці дні здійснюється пропуск громадян за узгодженими списками.

"Якщо у цих списках громадян немає, то навіть з гуманітарною метою - на похорон, на лікування, відвідати рідних, пропуск не здійснюється", - зазначив він, коментуючи ситуацію в КПВВ.

Представник українського прикордонного відомства зазначив, що від 10 червня, за рішенням командувача ООС, було відкрито два КПВВ - це "Станиця Луганська" в Луганській області та "Мар'їнка" у Донецькій області. За цей період із КПВВ "Мар'їнка" суміжна сторона пропустила 26 осіб (з початку карантину). А з КПВВ "Станиця Луганська" - 644 особи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА