20:21 19.06.2020

На Львівщині під час отримання хабара затримано головного інженера військового лісгоспу Міноборони

1 хв читати
На Львівщині під час отримання хабара затримано головного інженера військового лісгоспу Міноборони

Правоохоронці у Львівській області затримали головного інженера одного з військових лісових господарств Міністерства оборони України за вимагання та одержання неправомірної вигоди.

"За даними слідства, хабар у розмірі 61,5 тис. грн призначався за продаж громадянину необлікованої на оборонному підприємстві лісопродукції без належних товаро-супровідних документів. Затримано головного інженера після одержання другої частини хабара - 42,5 тис. грн", - повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

Справу кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії - огляд місця події, а також обшуки на держпідприємстві і за місцем проживання затриманого. За підсумками їх проведення вирішуватиметься питання про повідомлення головному інженеру про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Досудове розслідування здійснює Головне управління Національної поліції у Львівській області, оперативний супровід - спецпідрозділ із боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Львівській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА