09:30 20.06.2020

Наступного тижня буде відкрита після ремонту ділянка траси Київ-Одеса, за кілька тижнів - траса Сєвєродонецьк-Станиця Луганська

2 хв читати
Наступного тижня буде відкрита після ремонту ділянка траси Київ-Одеса, за кілька тижнів - траса Сєвєродонецьк-Станиця Луганська

Наступного тижня планується відкрити після капітального ремонту ділянку траси Київ - Одеса, а через кілька тижнів - трасу Сєвєродонецьк - Станиця Луганська, повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

В ефірі телеканалу "Україна 24" в п'ятницю він зазначив, що в 2021 році планується збільшити обсяги будівництва та ремонту доріг у рамках реалізації програми президента України "Велике будівництво".

Тимошенко закликав громадян із розумінням поставитися до труднощів, які виникають через ремонтні і будівельні роботи на автошляхах.

"Ми просимо вибачення, що їх ремонтують у літній період, але така реальність. Ми почали будувати їх з кінця лютого. І це буде тривати, поки нам дозволить погода. Це 6,5 тис. км доріг. Такого взагалі не було. Коли ми з президентом приїжджаємо в будь-який регіон, люди, які проживають там, кажуть: "у нас стільки доріг не будувалося". Наступного року ми хочемо це збільшити", - зазначив він.

Також за програмою "Велике будівництво" в регіонах України планується побудувати 100 дитячих садів, 100 шкіл, 100 стадіонів і 210 прийомних відділень в опорних лікарнях.

"Приймальні відділення будуть зроблені в цьому році, президент поставив таке завдання", - нагадав заступник голови ОП.

Він повідомив, що при Офісі президента створено координаційну раду, яка опікуватиметься співпрацею між Кабінетом міністрів і головами обласних державних адміністрацій у питанні реалізації програми "Велике будівництво".

"До цього проекту також входять місцеві дороги, інші проекти місцевого значення, які роблять місцеві влади. Це дійсно великий проект", - зазначив Тимошенко.

Заступник голови ОП нагадав, що Верховна Рада прийняла законопроект про зміни до Бюджетного кодексу, згідно з яким місцева влада може співпрацювати з фінансовими установами щодо кредитування на ремонт доріг.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА