14:50 21.06.2020

На Донбасі поранено українського військового – Міноборони

1 хв читати
На Донбасі поранено українського військового – Міноборони

Російські найманці шість разів відкривали вогонь у бік українських позицій на Донбасі в неділю з початку доби станом на 12.00, повідомляється на офіційному сайті Міністерства оборони України.

"Від початку цієї доби, внаслідок ворожого вогню дістав поранення один український захисник. Його було оперативно евакуйовано з бойової позиції та надано медичну допомогу. Стан здоров’я військовослужбовця наразі задовільний", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, чотири обстріли припали на луганський напрямок, два – на донецький. Усі вони відбулися вранці, 04.30 до 09.00. Під час обстрілів найманці застосовували міномети 120-го і 82-го калібрів, станкові протитанкові гранатомети, озброєння БМП, ручні гранатомети РПГ, протитанкові ракети і великокаліберні кулемети.

" Загальна витрата ворожих боєприпасів вже від початку поточної доби попередньо склала близько 60 мін згаданих калібрів. Застосування противником ствольної артилерії станом на 12.00 не зафіксовано. Військовослужбовці Збройних сил України діяли чітко і злагоджено, відповідаючи противнику вогнем з піхотних засобів... втрати противника уточнюються", - йдеться у зведенні.

Ділянки розведення сил і засобів під вогонь не потрапили.

За даними відомства, наразі ситуація повністю контролюється українським військами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА