18:53 22.06.2020

У Волинській області посилили карантинні заходи: роботу дитсадків, закладів громадського харчування у приміщеннях, ТРЦ і фітнес-центрів заборонено

2 хв читати
У Волинській області посилили карантинні заходи: роботу дитсадків, закладів громадського харчування у приміщеннях, ТРЦ і фітнес-центрів заборонено

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) ухвалила рішення у Волинській області посилити протиепідемічні заходи, повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації (ОДА).

Так, згідно з повідомленням Волинської ОДА на сторінці у Facebook, з 22 червня 2020 року на території Волині посилюються протиепідемічні заходи шляхом заборони:

- роботи закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів (крім розміщених у них магазинів), діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури.

- здійснення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень у міжобласному сполученні;

- проведення релігійних заходів за участі більше ніж 10 осіб;

- роботи дошкільних навчальних закладів.

Водночас дозволено діяльність закладів громадського харчування на відкритих (літніх) майданчиках, зокрема під тентами, на верандах, за умови дотримання відстані не менше ніж 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами і розміщення не більше ніж чотирьох клієнтів за одним столом (без урахування дітей до 14 років).

Дозволяється також діяльність із надання послуг щодо здійснення адресної доставки замовлень і замовлень на винос за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту (включаючи захист обличчя, очей, рук) і використання відвідувачами, крім часу приймання їжі, респіраторів або захисних масок.

Крім того, в окремих районах, де виявлено спалахи коронавірусу, вживатимуть додаткових заходів для недопущення поширення інфекції. Серед таких районів - Ратнівський та Камінь-Каширський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА