17:13 23.06.2020

Зеленський закликав далекобійників не шукати шляхи для проїзду перевантаженого транспорту: Ми все одно всіх знайдемо і буде боляче

2 хв читати
Зеленський закликав далекобійників не шукати шляхи для проїзду перевантаженого транспорту: Ми все одно всіх знайдемо і буде боляче

 Президент України Володимир Зеленський закликав водіїв-далекобійників не шукав шляхи для проїзду з перевантаженим транспортом українськими дорогами.

"Ви знаєте, що ми робимо "Велике будівництво" у країні, будуємо тисячі доріг, думаємо, як побудувати згідно з планом, як цього року все встигнути, де взяти ці гроші. І вже будуємо, і вже багато доріг побудували. Не знав, що є така проблема, як зберегти дороги. Тому що їдуть різні машини, різні водії, перевантажені. У них своя робота, їм все одно, що держава витрачає на один кілометр державних доріг приблизно $1 млн", - сказав він у відеокоментарі, який має у своєму розпорядженні агентство "Інтерфакс-Україна".

Зеленський нагадав, що є домовленість із СБУ, Нацполіцією, з Державтоінспекцією, щоб зробити пропускні пункти і не було перевантаженості автомобілів.

"Але все одно не можемо зрозуміти - як-то вони об'їжджають. То вони вночі перевантажені їдуть і розбивають дороги, то чомусь об'їжджають центральні дороги", - зазначив він.

Президент повідомив, що знайшов у соцмережах групу під назвою "ГВК "Ваговий контроль", у якій 17 тис. 864 людини, і підключився до неї.

"Подивився, як далекобійники один одному говорять куди їхати, куди не їхати. Чесно кажучи, розвеселили ви мене. Хотів би вам сказати, що ви, хлопці, "засранці". Ми тут хочемо щось хороше зробити для країни, а ви допомагати не можете, то хоча б трохи не заважайте. Тому що все одно всі чати ми знайдемо, і вас також знайдемо, і буде боляче", - попередив він водіїв великогабаритного транспорту.

Як повідомлялося, 16 червня президент Зеленський провів селекторну нараду в режимі відеозв'язку про термінові заходи, спрямовані на боротьбу з порушенням вантажівками габаритно-вагових обмежень на українських дорогах.

Президент дав завдання МВС забезпечити можливість виконання Нацполіцією функції Укртрансбезпеки з контролю габаритно-вагових обмежень. Також він запропонував приєднатися до протидії перевантаженості доріг і Службі безпеки України.

"Я хотів би, щоб ви організували спільну роботу зі Службою безпеки України: здійснити всі заходи запобігання порушенню норм габаритно-вагового контролю, насамперед на дорогах загального користування", - звернувся Зеленський до Авакова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА