18:44 23.06.2020

У чотирьох областях України тривають роботи з ліквідації наслідків негоди - ДСНС

2 хв читати
У чотирьох областях України тривають роботи з ліквідації наслідків негоди - ДСНС

Станом на 17:00 23 червня у чотирьох областях України - Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій і Львівській - тривають роботи з ліквідації наслідків негоди, повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

В Івано-Франківській області на території 13 адміністративних районів підтоплено 866 домогосподарств, 604 житлових будинки, 210 присадибних ділянок, 23 пішохідних та 13 автомобільних мостів. Розмито 15 340 метрів автомобільних шляхів. Відбулося дев’ять зсувів, зруйновано 280 м берегоукріплень. 29 населених пунктів залишилися без дорожнього сполучення.

Вертоліт ДСНС Eurocopter Н225 доставив 2150 кг продуктів харчування (борошно, цукор, крупи, хліб) для жителів Верховинського району, з якими через негоду було відсутнє транспортне сполучення.

У Закарпатській області підтоплено 70 дворогосподарств та 40 гектар пасовищ. Крім того, відбулися переливи через автодорогу державного значення Н-09 Мукачево-Рогатин у с. Костилівці Рахівського району у двох місцях (протяжністю 100 м, рух транспорту зупинено), у с. Білині (рух транспорту зупинено), у с. Кваси в одному місці (протяжність 50 м) і в районі м. Рахова (протяжністю 100 м, рух транспорту зупинено). Тривають роботи із ліквідації.

У Чернівецькій області у м. Вижниці зруйновано тіло дамби на р. Черемош, вода знесла берегоукріплення. Силами ДСНС і служби водного господарства проводиться укріплення берегів. Поблизу с. Розтоки Путильського району на автодорозі регіонального значення Р-62 Чернівці-Верховина змило частину дорожнього полотна з утворенням провалу.

У Львівській області підтоплено приблизно 100 житлових будинків, 105 господарсько-нежитлових споруд, недіюча школа, ветеринарний пункт, два продуктових магазини та бібліотека.

Роботи із ліквідації наслідків тривають.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА