11:49 24.06.2020

Негода в Івано-Франківській обл. зруйнувала 110 км доріг і 90 мостів, перекрито рух на Р-24 через зміщення гірських порід

2 хв читати
Негода в Івано-Франківській обл. зруйнувала 110 км доріг і 90 мостів, перекрито рух на Р-24 через зміщення гірських порід

В Івано-Франківській області внаслідок негоди зруйновані 110 км автодоріг, 90 мостів і 1850 метрів берегових укріплень.

Як повідомило Державне агентство автомобільних доріг ("Укравтодор") у своєму Telegram-каналі, також в Івано-Франківській обл. пошкоджені 427,5 км доріг і 130 мостів, відселені 285 осіб.

Згідно з оприлюдненими оперативними даними, в Закарпатській області на ділянці дороги Н-09 Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів, який був підтоплений р. Тиса, забезпечено наскрізний проїзд, але на деяких ділянках з певними обмеженнями. На місцях працюють інженери місцевої служби автодоріг для виявлення усіх пошкоджень дороги, підключено техніку для очищення дорожнього полотна й ліквідації наслідків стихії.

Крім того, станом на 7:00 середи, 24 червня, внаслідок інтенсивних дощів р. Дністер частково вийшла з берегів м. Галич (Івано-Франківська обл.), через що перекрито рух на мосту через Дністер (км 340) на трасі Н-09.

При цьому, як повідомляє "Укравтодор", уже відновлено проїзд дорогою Н-09 через с. Микуличин.

"Сьогодні опівночі на дорозі Н-09 у с. Микуличин ліквідовано сотні тонн каміння і гірської породи на вузькій гірській ділянці дороги. Потік води з бічного гірського струмка спрямовано у водопропускну трубу. Наразі проїзд дорогою Н-09 через Микуличин відновлено. Проте дощі не припиняються, тому закликаємо бути обережними й утриматися від поїздок, адже в горах можливі селеві потоки, зсуви, вихід річок і струмків із берегів", - ідеться в повідомленні.

Окрім цього, "Укравтодор" інформує про зміщення гірських порід біля Буковецького перевалу на 49 км дороги Р-24 Татарів-Кам'янець-Подільський.

За даними агентства, на ліквідацію надзвичайної ситуації та забезпечення проїзду працює техніка автодорожніх підприємств. У стані повної готовності перебувають усі дорожні підприємства області. Рух дорогою перекритий.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВАКС вирішив стягнути активи експрезидента "Мотор Січ" Богуслаєва

СБУ затримала помічника нардепа Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

Біля Дніпра дві пожежі після ракетного удару РФ, пошкоджений інфраструктурний об'єкт - ОВА

Боррель: Ми повинні дістати Patriot з ангарів, де вони стоять "про всяк випадок", і передати їх Україні

Сирський і головком Об'єднаних сил НАТО в Європі Каволі обмінялися думками щодо тактичної ситуації на полі бою

Останній дзвоник у школах Києва пролунає 31 травня

ЗСУ знищили низку об'єктів на військовому аеродромі в Джанкої - ГУР

Ворог намагається захопити Часів Яр, закидає місто КАБами й не зважає на свої втрати - ОСУВ "Хортиця"

Найближчі дні в Україні будуть прохолодними та дощовими, в суботу подекуди нічні заморозки

Армія РФ завдала ракетного удару по Дніпровському району, є постраждалі, зафіксовано загоряння - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА