15:44 24.06.2020

McDonald's відкрив зали ресторанів у Києві

2 хв читати
McDonald's відкрив зали ресторанів у Києві

Підприємство з іноземними інвестиціями (ПІІ) "МакДональдз Юкрейн Лтд". (Київ), що розвиває в Україні американську мережу ресторанів швидкого харчування McDonald's, з 24 червня відкрило зали ресторанів мережі в Києві й інших містах, за винятком Рівного, Житомира, Львова та Львівської області.

"24 червня ресторани McDonald's у Києві відкрилися для відвідувачів. Відновити роботу ресторанів дозволив уряд України, внісши відповідні зміни до постанови №392, і уповноважений орган Київської міськради, яка своїм рішенням дозволила роботу залів ресторанів слідом за іншими містами, де такі рішення було ухвалено раніше. Закритими для відвідувачів залишаються зали ресторанів у містах Рівне, Житомир, Львів і у Львівській області", - повідомила прес-служба McDonald's.

Компанія запровадила безконтактне обслуговування відвідувачів, розмістила наклейки в залі й на терасі, які підказують, на якій відстані сідати за столиками.

Як повідомлялося, McDonald's з 11 травня відкрив літні майданчики й запустив обслуговування на виніс через експрес-вікна і тамбури в 78 ресторанах мережі в Україні.

Раніше у зв'язку з упровадженням карантину "МакДональдз" закрив усі заклади мережі на карантин, але продовжив приймати замовлення в McDrive і через сервіс доставки Glovo.

Перший заклад McDonald's в Україні відкрився 24 травня 1997 року в Києві.

Розвитком мережі займається ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд".

Мережа ресторанів McDonald's в Україні налічує 92 ресторани у 20 містах.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб і осіб-підприємців, учасником ПІІ є MCD Europe Limited (100%, Лондон, Велика Британія).

Статутний капітал ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд" на травень-2020 становить 901,801 млн грн.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА