13:38 22.04.2011

Їдьте туди, де вивішують червоні прапори - Яценюк

1 хв читати
Їдьте туди, де вивішують червоні прапори - Яценюк

Народний депутат України Арсеній Яценюк (фракція НУ-НС) просить президента України Віктора Януковича застосувати право вето до закону, який регулює питання використання прапора Перемоги 9 травня.

"Я звертаюся до президента України. Пане президенте, будьте главою української держави, ветує цей закон", - заявив А.Яценюк на ранковому пленарному засіданні у Верховній Раді в п'ятницю.

Депутат також звернувся до більшості: "Якщо ви не любите українську державу, якщо ви ненавидите український народ, якщо це не ваша країна, Україна, здайте українські паспорти, здайте мандати депутатів і їдьте туди, де вивішують червоні прапори".

21 квітня Верховна Рада Україна врегулювала питання використання копії прапора Перемоги під час святкування 9 травня. Відповідно до закону, прапор Перемоги може підніматися на флагштоках поряд з державним прапором України.

Раніше Львівська та Івано-Франківська обласні ради заборонили на території своїх областей використання червоних прапорів.

На будівлях посольств України 9 травня не вивішуватиметься червоний прапор Перемоги, повідомив у п'ятницю міністр закордонних справ Костянтин Грищенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА