12:17 25.06.2020

У Харкові під час гри у футбол громадянину Іраку стало погано і він помер, поліція призначила експертизу

1 хв читати
У Харкові під час гри у футбол громадянину Іраку стало погано і він помер, поліція призначила експертизу

У Харкові в середу, 24 червня, ввечері під час гри у футбол на тренувальному полі біля стадіону "Металіст" стало погано 29-річному громадянину Іраку, внаслідок чого іноземець помер.

"На місце одразу прибули медики, але врятувати чоловіка не вдалося. Тіло померлого направлено в морг. Слідчий Слобідського відділу поліції розпочав досудове розслідування за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з позначкою "природна смерть" і призначено експертизу", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

У відділі комунікацій запевнили, що під час слідства буде перевірено інформацію користувачів соцмереж про те, що у бригади медиків не виявилося дефібрилятора.

Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта в коментарі кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна", інформацію про відсутність дефібрилятора спростував.

"У всіх бригад є дефібрилятори, вони справні. У цьому випадку дефібрилятор не використовували за медичними показаннями. У хворого була асистолія. Це протипоказання для здійснення проведення дефібриляції", - сказав Забашта.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА