12:50 25.06.2020

Проїзд дорогами державного значення на Заході України забезпечено без обмежень

2 хв читати
Проїзд дорогами державного значення на Заході України забезпечено без обмежень

Спільні дії служб автомобільних доріг та органів місцевої і державної влади станом на 10:00 25 червня забезпечили проїзд дорогами державного значення Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей без обмежень.

Раніше унаслідок інтенсивних опадів та підйому рівнів води у річках Карпатського регіону протягом 22-23 червня були зруйновані ділянки доріг, мостові споруди, обмежено рух автотранспорту.

За оцінкою "Укравтодору", загальна орієнтовна вартість збитків, завданих дорожньому господарству, становить 234,4 млн грн.

У Чернівецькій області зруйновано та пошкоджено п’ять автомобільних доріг загального користування державного значення та штучні споруди на них загальною орієнтовною вартістю збитків 40,68 млн грн. У зв'язку з підвищенням рівня води у річці Прут, підтопленням підходів до тимчасових технологічних мостів і зсувом земляного полотна, транспортне сполучення забезпечено об'їзними маршрутами.

В Івано-Франківській області пошкоджено та зруйновано п'ять автодоріг загального користування державного значення та штучні споруди на них. Загальна орієнтовна вартість збитків - 104,0 млн грн. У зв'язку з виходом із берегів річки Дністер на низці ділянок транспортне сполучення забезпечено об'їзними маршрутами.

У Закарпатській області пошкоджено та зруйновано чотири автодороги загального користування державного значення та штучні споруди на них. Загальна орієнтовна вартість збитків - 23,99 млн грн.

У Львівській області унаслідок підтоплення дороги та рівня води над проїзною частиною 25 см обмежено рух автотранспорту на Т-14-19 Миколаїв - Жидачів - Калуш (км 43+700). Орієнтовна вартість збитків становить 65,7 млн грн (із урахуванням потреби завершення робіт із влаштування підпірної стінки із габіонів на М-06 Київ - Чоп км 625+600 - км 625+700).

У Тернопільській області замулено 65 км доріг державного значення і чотири мости, а також 186 погонних метрів труб.

Як повідомлялося, доставка пошти до Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької області може тимчасово затримуватися через негоду.

Унаслідок негоди в Івано-Франківській області зруйновано майже 110 км автодоріг та 90 мостів, пошкоджено ще 427,5 км і 130 мостів. Відселено 285 осіб, зруйновано 1850 м берегоукріплень.

Як повідомлялося, раніше у трьох районах Івано-Франківської області випало майже 70% місячної норми опадів, порушено транспортне сполучення з 34 населеними пунктами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"ЖК "Воздвиженка" попросило владу втрутитися в ситуацію з АРМА щодо заміни управителя заарештованими активами

Мішель: лідери ЄС розуміють важливість поставити Україні більше боєприпасів і засобів ППО

Канада надасть Україні додатковий пакет підтримки у 2024 році - посол

Зеленський не виключає російських атак на українські АЕС і просить у членів Євроради засоби ППО

Законопроєкт, оприлюднений конгресменами, передбачає понад $60 млрд допомоги Україні та регіональним партнерам - посол

Україна може перемогти у війні, але потрібна прогнозована ритмічна підтримка - глава Мінфіну на круглому столі СБ і МВФ

Лідери ЄС заявляють про необхідність терміново поставити Україні засоби ППО - висновки Ради

Україні потрібен ефективний фінансовий щит - Зеленський у Світовому Банку

Єрмак переконаний, що у списку Time мають бути герої, які загинули за Україну і свободу

Зеленський виступив на засіданні Євроради та міністерській конференції Світового Банку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА